divendres, 20 de març del 2015

VOTACIONS A GUADACOOP

El 24 de març hi ha assamblea de Guadacoop. Algunes persones em pregunten sobre el vot als diferents candidats. Vull fer pública la meua opinió:

Jo crec que cal votar persones que suposen un canvi, perquè els que estan ja molts anys no poden aportar res diferent del que ja tenim. I el que tenim no ens agrada gens ni miqueta, especialment en l'agricultura i la taronja. Per això recomane que voteu el primer nom de cada càrrec.
Especial menció em mereix que una dona es presente. És un fet històric que no podem deixar escapar. Per ser tan valenta, mereix la nostra confiança.

 ACLARIMENT:
Pareix que aquesta opinió no s'ha entés bé, per això vull aclarir que quan dic que "el que tenim no ens agrada gens ni miqueta" es refereix a la situació de l'agricultura valenciana en general, a la situació de la taronja. En absolut fa referència a la nova direcció de Guadacoop, que gestiona la cooperativa fa poc de temps. Precisament esta nova direcció va nàixer com un desig de canvi pel descontent que hi havia. I el que he volgut expressar és que cal avançar en aquesta direcció i proposar persones que puguen aportar un a nova visió, noves idees i una renovada il·lusió en el futur de l'agricultura valenciana, i de Guadacoop en particular.

No és més que una opinió, no pretén per a res polititzar Guadacoop. De fet, no hi ha cap argument polític ni cap referència a cap partit polític.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada